Tuolla nimellä perustan huomenna tai ylihuomenna blogin, jos joku ei sitä ennen keksi mitään parempaa. Eikä tarvitse välttämättä olla neuloja osallistuakseen, ajattelin vain, että pelkkä "Kesäksi kuntoon!" olisi vähän tylsä.

Tämän päivän olen viettänyt asioita hoidellen ja eksyillen. Aamulla kävin hierojalla, postissa ja kampaajalla. Sain eilen vihdoin ommeltua tähän vauvan haalariin vetoketjun (heti ekalla kerralla siisti!) ja kävin postittamassa sen ja bodyn serkun vauvalle. Toivottavasti ehtii vielä jouluksi. Kampaajalla sain punaisia raitoja päähäni. Kampaajan ja syömisen jälkeen suuntasin kohti Kumpulaa, jossa kävin printtaamassa yliopistolla kartan ja ajo-ohjeet. Vein kolme kassia Lahja ja Veikko Hurstin Laupeudentyö ry:lle villavaatteita ja Akalle kankaita, vanhoja lankanoita ja muuta tavaraa Unicef-nukkejen materiaaliksi ja matonkuteiksi. Lopuksi etsiydyin vielä äidin työpaikalle ja vaihdoin autoa. Olin äidin autolla liikkeellä, koska se kaikki tavaramäärä ei olisi minun pieneen Ka:han mahtunut. Äsken palasin kotiin kaupan kautta ja olipa kiva istahtaa tähän koneen ääreen.

Onneksi tällaisia sähläpäiviä ei ole enää tiedossa. Huomenna minulla on nyt vihdoin saliohjelman teko ja illalla toivottavasti käymme ostamassa joulukukat. Perjantaina olisi tarkoitus vähän järjestellä kotona, käydä salilla ja tehdä piparitaikina, lauantaina suursiivous ja sunnuntaina leipoa. Sittenhän se joulukin on jo ovella!