Tuli tuossa vietettyä melkein viikko ilman nettiä kotona ja voi mitä tuskaa se oli. Sattui vielä niin sopivasti, että tällä viikolla alkoi jumalanpalveluselämän opinnot, missä asioita on yksinkertaisesti pakko hoitaa sähköpostitse. Välillä ravasin kirjastoissa tai vanhemmillani lukemassa viestejä, välillä taas soittelin Miehelle, joka yliopistolla luki minulle niitä puhelimitse ja kirjoittikin jotakin sanelusta.

Nettitauon aikana minua on muistettu ihanalla You make my day -awardilla! Kiitokset sekä Pirkkikselle että Hennalle! Itse olen nyt tylsä, enkä jaa tätä enää eteenpäin, vaikka itse ilahduin näistä kovin. Blogilistan suosikeistani löytyy niin monta blogia, ettei sieltä voi mitenkään nostaa vain kymmentä esiin. Nettitauon aikana olen saanut myös käsitöitä aikaan, mutta niistä myöhemmin.

Päätin, että jätän tällä kertaa väliin sekä lankahamsterit että Salaisen neuleystävän. Tulen harmittelemaan tätä päätöstä jatkossa, varsinkin tuota neuleystäväjuttua, mutta tällä hetkellä en yksinkertaisesti kykene keksimään ja toteuttamaan kivoja yllätyksiä. Oma stressitaso huitelee niin järkyttävällä korkeudella. Gradu pitäisi palauttaa 14.3, eli saada valmiiksi vähän sitä ennen, tuo jumalanpalveluselämän kurssi vie aikaa ja voimia, töitä pitäisi etsi ja saada opinnot muutenkin pakettiin. Tällä viikolla alkoi taas kudontakurssi, mutta sain siellä erikoisluvan tehdä maton samoihin loimiin kuin äitini. Kutomisessahan se itse kutominen vie paljon vähemmän aikaa kuin kaikki muu, mitä sitä ennen pitää tehdä. Ajattelin kutoa meille kylppäriin maton, äiti taas tekee mökin saunan "pukuhuoneeseen".

Kävin tänään kidutettavana fysioterapeutilla. Minulla on suunnilleen kaikki lihakset ihan jumissa ja hän epäili, että sen aiheuttaisi ainakin osittain stressi. Ranneongelmanikin johtuvat ainakin suurimmaksi osaksi tenniskyynerpäästä ja jumissa olevasta hermosta. Kylmäpussia vain kehiin.