Jostain syystä paino jatkaa pikkuhiljaa putoamistaan, vaikka minä syön välilä mitä sattuu. Tälläkin viikolla taas pitsaa ja suklaata, eikä muutenkaan välttämättä mitenkään järkevästi. Auto-ongelmista ja laiskuudesta johtuen ei liikkumisestakaan tullut juuri mitään, maanantain salillakäymisen jälkeen en ole liikkunut juuri ollenkaan, perjantaina siivosin monta tuntia. Tänään ajattelin vielä yrittää, jos saisin lähdettyä salille.

Mutta siis se paino, 0,4 kiloa tällä viikolla, mikä tarkoittaa, että VIISI kiloa viime syksystä! Ihanaa, vihdoinkin. Tosin ensimmäiseen tavoitteeseen on vielä melkein kaksi kiloa matkaa, sitten vaihtuu kymmenluku. Ensi viikolla täytyy kyllä tsempata sekä syömisissä että liikkumisissa.

Valmiita käsitöitäkään ei ole odotettavissa, Miehen paitaa edelleen neulon. Takakappale on valmis ja etukappaleessa olen jo kainalossa, mutta kauan siinä vielä menee. Toivottavasti saisin tässä kuussa valmiiksi. Pitänee alkaa hakemaan töitä, kuulin toisestakin sopivasta virasta, joka alkaisi kesäkuun alusta. Ylöjärvellä olisi myös ollut, mutta se alkaisi jo toukokuun alusta, joten en ehdi valmistumaan ajoissa.