Tällä viikolla tuli taas syötyä sillä tavalla, jolla painon aikanaan sain ylöskin. Karkkia, jätskiä, sipsejä ja patonkeja. Yllättäen paino nousi vain 200 grammaa, kuvittelin paljon kamalampia lukemia. Liikuntaa sentään harrastin neljä kertaa.

Tämä (kuten hiljaisuus täällä blogissakin) enimmäkseen johtui tiistaina tajuamastani asiasta. Gradu pitäisi olla valmiina ensi tiistaina! Tapaan graduohjaajani torstaina viimeisen kerran ennen palautusta ja sen jälkeen pitäisi oikeastaan enää korjailla viimeisiä virheitä. Tämä on kyllä ihan mahdollista, paljon ei enää puutukaan. Loppukatsaus ja tiivistelmä pitäisi vielä kirjoittaa ja lisätä muutama viite, että kirjallisuuslistasta tulee tarpeeksi pitkä.

Käsityötkään eivät yllättäen kauheasti edisty. Miehen paidasta on etu- ja takakappale valmiina, hihoista olen neulonut parikymmentä senttiä. Tiistain neuletapaamisessa minulla oli mukana baijerilainen, mutta olin niin väsynyt, etten kauheasti jaksanut neuloa. Sen verran stressitaso on jälleen noussut, että nukkuminen ei suju kauhean hyvin ja olen koko ajan väsynyt. Että odotankin sitä, että kaikki opinnot ovat valmiit ja voin muutaman päivän vain levätä.