Ja taas tökkii laihdutus, tällä viikolla tuli takaisin se, mikä viime viikolla lähti. En mielestäni niin paljon kuitenkaan ole syönyt. Eli missä vika? Liikuntakin jäi vähiin, tosin se johtui liian rankasta uudesta saliohjelmasta. Tiistaina tehtiin uusi ohjelma ja vasta tänään ei jalkoihin enää satu.

Suihkusta hajosi letku, täytyy huomenna soitella huoltoyhtiöön tai isännöitsijälle. Lisäksi neulominenkaan ei suju. Jouduin purkamaan pitkän pätkän, koska en millään saanut kavennuksia oikein. Ei luulisi olevan liian vaikeaa kaventaa kaksi silmukkaa joka toinen kerros.

Kävin torstaina pitkästä aikaa tapaamassa gradunohjaajaani. Häneltä piti ilmestyä toissa syksynä kirja, jonka käsikirjoitusta olen käyttänyt gradun kirjallisuutena. Kirja ei ehdi ilmestyä ennen kuin palautan graduni, joten tässä pitää hieman säätää. Hän myös kysyi, että "sinullahan ei ole tarkoitus jatkaa opintoja, noin arvosanaa ajatellen?" Olen koko ajan kuvitellut tekeväni suhteellisen hyvää gradua, ei nyt välttämättä mitään laudaturia, mutta vähintään magnaa, jolla siis saisi automaattisesti oikeuden jatko-opintoihin... (gradun arvosanat ovat suunnilleen samat kuin ylioppilastutkinnonkin).

Tällaista valitusta tällä kertaa, toivottavasti seuraava kirjoitus olisi vähän positiivisempi.