Kiitos kaikille sukkakommeinteista, ne lämmittivät mieltä kovasti!

Katiijan kirjoituksia lukiessa tuli kauhea himo virkata jotakin. Neulomon galleriassa oli kuva virkatuista sukista, joiden ohjetta en ollutkaan huomannut uusimmassa Novitassa. Lisäksi Oliviaa jäi yli kolme kerää, joten eilen aamulla sukat pääsivät koukulle ja valmistuivat tänä aamuna.
                            
Virkatut sukat
Ohje: Novita kesä 2008, malli 74
Lanka: Novitan Olivia 120g
Koukku: 3,5mm
Muuta: Kivat tuli, ovat olleet nyt muutaman tunnin jalassa. Ohje on muistaakseni Tennesseelle, mutta sopi Olivialle ihan suoraan. Tosin täysin en malttanut ohjetta noudataa, vaan kantapään tein vähän erilailla ja jatkoi nilkkaa pidemmälle.

Lisäksi on valmistunut tällaisia:
               
Vaaka-tilkkuja yhdeksän kappaletta. Näihin kului melkein 300 grammaa 7 veljestä ja 7 veljestä Kantria. Peruslapaset pikkusiskon poikakaverille myös 7 veljeksestä. Langankulutus 80 grammaa. Lopuista Olivioista virkkasin tuollaisia ympyröitä mukinalusiksi.

Aiemmin tässä kuussa esitelty Lyhde-neule Olivioista päätyikin minun käyttööni. Ei se mahtunut Miehelle järkevästi. Aika painavahan se on, mutta ei haittaa päällä. Ja kovin lämmin. Perjantaina kypsyyskokeessa piti ottaa paita pois, vaikka yleensä siinä salissa ennemmin palelen. Ylihuomenna saan tietää gradun arvosanan. Vatsassa pyörii, eikä keskittymiskykykään ole kaikista paras. Ensimmäisen esseen sain eilen puristettua valmiiksi, loppuihin en saa käyttää yhtä paljon aikaa. Töitäkin pitäisi etsiä. Eli stressiä riittää edelleen. Tämän päivän Hesarissa oli juttu nuorten naisten stressistä ja paineista, kovin oli tutun kuuloista (käsiteltiin niin työpaineita, opiskelupaineita, pätkätöitä, ihmissuhteita jne.). Tai varsinainen juttu taisi käsitellä stressiä yleensä.