Kiitoksia kaikille kommenteista. Jotenkin niin paljon mieluummin näpräisin uusia lankoja kuin istuisin tässä koneen ääressä ja yrittäisin saada aikaiseksi jotain 80-luvun lopun systemaattisen teologian yleisesityksestä. Kirja on vielä niin pahasti alleviivattu ja kommentoitu vuosien varrella (ainakin neljä eri väriä ja käsialaa löytyy), ettei tuosta saa mitään selvää. Katju, en ollut kyllä kauhean tosissani, mutta ennen näitä palautuksia nyt ei ainakaan.

Mutta siis tähän otsikon asiaan. Tänään laatikossa oli vain minulle tavaraa ja kerrankin kaikkea kivaa, eikä vain laskuja. Maria lähetti minulle Odessan ohjeen, koska en sitä enää välimuistinkaan kautta saanut. Ajattelin tehdä ensi talveksi sellaisen fiksumman pipon. Lisäksi laatikossa oli kaksi pakettia, jotka kumpikin oli kyllä niin tehokkaasti teipattu, etten meinannut auki saada.
          1488078.jpg
TuijaM tilasi noita Haaviston kirjoja enemmän, joten minäkin sain omani, vaikka en Jujuun liittynytkään. Pirkkikseltä taas ostin tuon Socks-socks-socks-kirjan. Kiitos kummallekin! Pohjalla vielä Tallinnan reissulla arpajaisissa voittamani kirja. Mihinkään en ole vielä tarkkaan ehtinyt tutustua, toivottavasti ensi viikolla. Nyt takaisin systemaattisen teologian pariin!