Eilen luukusta kolahti Kauneimmat käsityöt ja tänään Moda, johon en tosin ole vielä ehtinyt tutustua. Lisäksi laatikossa oli blogiarpajaisvoitto Sarilta. Kiitos kovasti:)!
         
Rowanin mallikirjanen ja 40 cm 2mm Dropsin pyöröpuikot. Noita Rowanin juttuja minulla ei koskaan ole ollutkaan, tuota kyseistä olen joskus selannut neuletapaamisessa Kampissa. Aivan ihania palmikoita ja pitsejä ja toisaalta muutama koominen pläjäys, varsinkin miesten malleissa. Milloinkahan tästä ehtisi jotain saada puikoille.

Maanantaina poikkesin Helsingissä, kävin hoitamassa yliopistolla asioita, tapasin KristiinaS:n ja Veen tuomiokirkon portailla ja kävin Pikkumyyn kanssa kahvilla (paitsi ettei meistä kumpikaan juonut kahvia). Olipa hauska tavata, tuntui, että olisimme tunteneet toisemme kauankin, vaikka tähän mennessä olemme vain netin kautta tutustuneet.

Maanantai-iltana minulla sitten nousi kuume ja sen jälkeen olenkin ollut kunnolla kipeä. Ärsyttää tämä astma, se ei enää muuten juuri vaikuta elämään, mutta flunssaa se pahentaa ja kunnolla. Tänään olisi ollut tarkoitus mennä pikkusiskon kanssa katsomaan The Producers, mutta ei minusta ole siihen. Ottaa päähän, koska nyt tuo loppuu, joten se jää kokonaan näkemättä. Myös huominen kummitädin yhdistetty syntymäpäivä- ja eläkkeellejäämisjuhla jää väliin, ei sinne kannata lähteä tartuttamaan niitä, jotka eivät vielä ole sairastuneet.

Kuten monella muulla, myös minulla on ollut hauskaa Blogilistan uudistuksen kanssa. Milloin blogini hakusanat ovat liittyneet politiikkaan ja kokoomukseen, milloin huumoriin, milloin kenkiin ja muotiin. Nyt näyttäisi olevan oikeat hakusanat, mutta kymmenisen lukijaa taisin tässä hässäkässä menettää :(. No, toivottavasti löytävät takaisin. Mutta nyt takaisin sängynpohjalle untenmaille, viime yönä heräsin tunnin välein yskimään.