Olo alkaa olla jo taas inhimillinen, kiitos kaikille paranemista toivotelleille. Teatteri jäi väliin, mutta onneksi pikkusisko lohdutti, ettei se ollutkaan niin kauhean hyvä kuin vanhempamme sitä kehuivat. Eilen jaksoin kuitenkin lähteä kummitädin syntymäpäiviä ja eläkkeelle jäämistä juhlimaan. Kävimme syömässä ja jälkiruoalla kummitädillä. Lahjaksi annoin kassillisen sukkalankoja ja muutaman ohjeen ja käskin valita. Hän valitsi langaksi sinisen Step-kerän ja ohjeeksi Ullaneuleen Strawberry Field. Tämä siis pääsee puikoille pian.

Tänään uskaltauduin kauppaan ja kirjastoon ja kaupasta löytyi yllättäen Hayao Miyazakin elokuvia halvalla (Ison Omenan Citymarketista 6,95-9,95 €)
         
Mukaan lähtivät Henkien kätkemä, Liikkuva linna, Kikin lähettipalvelu, Kissojen valtakunta ja kaksi kappaletta Totoroa, joista toinen päätyy Miehen kummitytölle syntymäpäivälahjaksi ensi kuun alussa. Jostain syystä olemme innostuneet kaiken näköisistä lasten elokuvista ja ohjelmista. Kotona postilaatikossa odotti vielä kiva paketti Riikalta.
         
Kiva kissakortti, ihania lankoja, jotka tuntuvat muuten ihanan silkkisiltä, ja namipussi. Siihen meinasin iskeä kiinni heti, mutta maltoin ensin syödä ja nyt olen vähän napsinut. Mitähän noista langoista tekisi, ideoita kellään? Vai hiplailenko vain?

Jos huomenna on tarpeeksi hyvä olo, suuntaan vanhempieni kanssa mökille, ihan vain päiväseltään. Täytyy vielä katsella. Sunnuntaina suuntaamme äitienpäivälounaalle, ajattelin leipoa persikkarahkapiirakan ja äiti saa lahjaksi saman kuin kummitätikin, eli kasan sukkalankoja ja ohjeita.