Keksin tuossa torstaina, että tämän kevään pari ylioppilasta voisi saada lahjaksi ylioppilaspipot, joiden ohje löytyy tämän kesän Novitasta.
            
Yo-pipot
Ohje: Novita kesä 2008
Lanka: Novita Tennessee yhteensä noin 150g
Koukku: 4 mm bambukoukku
Muuta: Hauska idea ja pipot valmistuivat nopeasti. Ostin langat torstaina iltapäivällä ja tänä aamuna sain valmiiksi. Ohjeessa ei ollut koukun kokoa, tai en sitä ainakaan huomannut, joten taisin valita liian ison koukun. Lisäsin sen takia vähemmän silmukoita kuin ohjeessa, enkä muutenkaan täysin seurannut ohjetta. Pipoissa on tuossa edessä pieni lippa, se ei taida kuvasta näkyä.

Tänään heräsin jo ennen viittä, koska Mies kuorsasi niin mielettömän kovaa. Yritin sitä potkia lopettamaan, mutta en onnistunut, vaan heräsin itse sen verran, ettei uni siinä metelissä enää tullut. Pari kertaa olen yrittänyt mennä unosille, mutta ei nukkumattia ole näkynyt. No, tähän mennessä noiden lakkien viimeistelyn lisäksi olen korjannut hameeni, jonka vetoketju oli ommeltu miten sattuu, ommellut nappeja ja muita kiinnikkeitä, silittänyt vaatteita ja surffinut netissä. Vielä on kolmisen tuntia aikaa ennen ensimmäisiin juhliin lähtemistä. Tiedossa on kahdet juhlat, perhetutun ja pikkuserkun. Lisäksi enoni perheineen tulee hänen vaimonsa siskontytön juhliin ja he ovat vanhemmillani yötä, joten illalla ja huomenna vietämme heidän kanssaan aikaan. Tänään siis jää Saapas väliin, tosin illalla voin viime yön lyhyiden unien takia olla niin väsynyt, ettei saapastelusta olisi mitään tullutkaan. Nyt voisin taas mennä kokeilemaan, vierailisiko nukkumatti meillä, vai onko hän toisella puolella maailmaa heittämässä unihiekkaa.