Juhannus oli ja meni. Kivaa oli, olimme mökillä kolmestaan vanhempieni kanssa. Sää oli ihan hyvä, tuuli vain liikaa, joten emme viitsineet käydä missään. Edes juhannussalon nostoa emme käyneet katsomassa, koska juuri silloin satoi vähän vettä. Muuten enimmäkseen paistoi aurinko. Minä nukuin paljon, yhdet päikkärit veneessäkin, luin, kuuntelin Tarua sormusten herrasta ja neuloin. Täydellinen lomanen siis. Kävin jopa heittämässä talviturkin, tosin hyvin nopealla kastautumisella. Vesi ei vielä oikein ollut uimalämpöistä. Yhdet sukat sain valmiiksi.

            
Ohje: omasta päästä
Lanka: Steinbach Capri Ombre -puuvillalankaa (Tallinnasta)
Puikot: 3 mm bambusukkapuikot
Muuta: Aivan ihanat sukkaset, väri on siis turkoosi, jossa on vaaleampaa turkoosia ja ruskeaa. Neuloin nämä kärjestä alkaen, kantapää on perinteinen. Sukan suu hieman löpsöttää, kuten kuvasta näkyy. Pelkäsin, että tulee liian tiukka, joten ehkä liioittelin tuota löysyyttä. Menoa se ei kuitenkaan haittaa, ihanat nämä ovat jalassa.

Seuraavan mökkireissun neuleet ovat jo mielessä, huomenna suuntamme Kolia kohti. Jostain sieltä päin (olisiko 10 km Kolilta) appivanhempani ovat vuokranneet mökin, jonne mekin ensi viikonlopuksi menemme. Valitettavasti tänä vuonna jää Turun Keskiaikamarkkinat väliin. Sääli sinänsä, mutta kaikkea ei voi saada. Mietin aiemmin, että olisin käynyt tänään, mutta kaikki ovat töissä, joten en saanut seuraa.

Tänään menen taas pitkästä aikaa salille. Viimeiset kaksi kuukautta olen ollut sairastelu- ja kiirekierteessä, joten liikunta on jäänyt paitsioon. Huomenna (ja viikonloppuna) voin siis olla aika jumissa. Täytyy muistaa ottaa rauhallisesti. Laihdutuskin sai uutta pontta, Mies lupasi minulle kukan jokaisesta laihdutetusta kilosta. Ensi viikolla (kävin maanantaina vaa'alla pitkästä aikaa) ei sellaista varmaan vielä ole tulossa, mutta ehkä jo seuraavalla.