Viime viikonlopun vietimme Kolin lähellä mökillä. Kolilla kävimme ihailemassa maisemia, mutta muuten vietimme ihan mökin pihapiirissä aikaa. Itikoita oli paljon (paitsi muiden mielestä), laskin jälkeen päin noin 50 puremaa, vaikka minulla oli koko ajan pitkät housut ja huppari päällä. Vasta nyt alkaa helpottaa. Tuollaisen mökkiviikonlopun jälkeen on aina tyytyväinen, koska oma (vanhempien) mökki on saaristossa, jossa itikat eivät haittaa. Reissussa en neulonut ollenkaan, edes autossa, vaikka Mies ajoi koko matkan takaisin, koska minua väsytti. Tällä viikolla olen neulonut ja virkannut senkin edestä.

            
Pääkallopatalaput
Ohje: Stitch'n bitch. Virkkaajan käsikirja. Koukussa -kirjasta
Lanka: Veera -puuvillalanka kaksinkerroin, noin 150 g
Koukku: 4 mm
Muuta: Nämä jostain syystä viehättivät minua suuresti jo saadessani tämän kirjan. Miehen kaveri muuttaa vihdoin ja viimein pois kotoa, joten sain hyvän syyn tehdä ne. Aika hauskat, mutta ei ehkä omaan keittiöön.

                          
Poolokauluksinen verkkoneule
Ohje: Novita kevät 2007, malli 47
Lanka: Novita Samos kaksinkerroin, noin 760 g
Puikot: 5 mm ja 8 mm pyöröpuikot
Muuta: Ihan hauska tuota oli tehdä, mutta vaikka pidän Samoksen neulomisesta, on se kaksinkertaisena vähän turhan paksu. Pikkusiskolle. Tällä kertaa väri on oikein, toisin kuin aiemmassa kaarrokeneuleessa, joka oikeasti on siis tämän värinen.

Alkuviikosta tuli kaikenlaista kivaa postia. Moda ja Kauneimmat käsityöt -lehti sekä Liinalta succaplokit!
            
Tilaisin noita kaksi paria, koot M ja L. Lisäksi tuli kädenmuotoiset puikkomitat. Mittaa olen jo testannut ja se toimi paremmin kuin "kaupasta ostetut", koska se on paksumpi.

Huomenna suuntaan mummolaan muutamaksi päiväksi, enpä siellä olekaan käynyt vuoteen. Yleensä siis tulee käytyä vähän useammin, mutta viime vuosi on jotenkin mennyt ohi. Ja taas pitäisi tietysti keksiä reissuun tekemistä. Automatkoilla virkkaan varmaan tyynynpäällistä uusimmasta Modasta, mutta perillä pitäisi olla jokin isompikin työ varmuuden vuoksi. Jos pikkusisko ehtii käymään huomenna päivällä, mukaan pääsee seuraava hänelle tehtävä neule, muuten otan Miehen paidan, joka on ollut syrjässä jo jonkin aikaa.