Eilen löysin postilaatikosta arvontavoiton Arjalta!
               
Kaksi kerää sukkalankaa, viininpunaista Onlinen linie 3 ja fischer wollen Corinaa, jossa on ainakin ruskean ja sinisen sävyjä. Ja kortin sisällä oli kauniita silmukkamerkkejä!
               
Olen tässä pohdiskellut, mitä pikkusiskolleni tekisin synttärilahjaksi ja tämä ongelma ratkesi heti paketin avattuani. Hän saa tuosta viininpunaisesta langasta sukat, kunhan keksin sopivan ohjeen. Joko pitsiä tai palmikoita. Tuosta toisesta teen itselleni sukat. Tai Miehelle, tuo olisi kerrankin tarpeeksi tummaa lankaa. Hänelle siis lähes kaiken pitäisi olla mustaa ja minä yritän esitellä muita värejä. Molemmat pääsevät varmaankin pian puikoille, alkaahan sukkasadon kerääminen maanantaina. Minut löytää Sukkasadon Hillokellarista.

Torstaina sain "hyvän idean" käydä pyörällä Espoon keskuksessa työkkärin haastattelussa. Vettä ei satanut, kun lähdin... Enkä tajunnut, kuinka huonossa kunnossa olen, eikä matkaakaan ole kuin noin kuusi kilometriä suuntaansa. Pitkään piilossa ollut rasitusastma oireili ylämäissä, muuten meni suht hyvin. Kunnes piti lähteä takaisin ja joku avasi hanat. Olin ihan läpimärkä kotona, paitsi sadetakin alta, josta olin vain hiestä märkä. Eli ei hyvä idea laisinkaan. Lihaskunnon lisäksi pitää siis alkaa todella kohottaa kuntoa myös muuten. Työkkärin haastattelu oli muuten yllättävän kivuton, mitään en tarvitse, joten haastattelija ei mitään ruvennut tyrkyttämäänkään.

Miehen paita valmistui vihdoin tänään, langanpäiden päättelyä lukuun ottamatta. Mies ei kuitenkaan käytä pitkähihaisia vielä pitkään aikaan, joten pikku hiljaa, pikku hiljaa. Nyt aktiivisimpana käsityönä on itselle sukat seiskaveikasta uusimman Novitan ohjeella. Toinen on valmis ja toisessa kantalappu on juuri aluillaan. Yritän saada nämä mahdollisimman pian valmiiksi, että pääsen aloittamaan uusia sukkia sukkasatoon. Siihen on suuria suunnitelmia, saa nähdä, kuinka hyvin ne toteutuvat.