Kiitos kaikille kommenteista! Ei siinä lippiksen ohjeessa tainnut olla muuta vikaa kuin väärä silmukkamäärä jossain kavennuskohdassa. Eli jos vain kaventelee ohjeen mukaan, mutta ei laske, montako pylvästä on, saa sen ihan hyvin tehtyä. Ja vauvajutut ovat todella suloisia, niitä voi ihastella jatkuvasti ja miettiä, onko jokin oikeasti näin pieni. Joten vauvajuttuja lisää. Tällaiset möttöset valmistuivat tänään.

              
Junasukat
Ohje: Junasukat (nimen ja ohjeen tarina selviää ohjeen alta)
Lanka: Sitä samaa tuntematonta kuin vähän aikaa sitten oli nukenvaatteissa. Veikkaisin jotain Novitan vauvalankaa mahdollisesti noin kymmenen vuoden takaa, mutta voin olla aivan hakoteillä. 25g
Puikot: 3mm bambusukkapuikot, jälleen vahingossa
Muuta: Hauskat tehdä, näitä varmaan syntyy lisääkin. Olisi vain kiva tietää käyttökokemusta sellaiselta, jolla oikeasti lapsiakin on. Nämä menevät johonkin keräykseen, valitsen sitten, kun tiedän, mitä muuta saan neulottua sukkasadon aikana.

Tänään puikoille pääsi sukat Miehelle. Hieman erilaista neuloa vauvansukkia kuin miehen sukkia kokoa 46. Eli valmista ei tule yhtä nopeasti. Lisäksi puikoilla on pikkusiskon säärystimet. Ne pääsevät mukaan tänään neuletapaamiseen. Ennen tapaamista näen kummitätiäni ja saan raparperia. Valmistuuko siis huomenna raparperipiirakkaa vai -vispipuuroa? En kyllä tiedä kuinka paljon sitä on tulossa. Nyt täytyy kuitenkin alkaa valmistautumaan, matkustamaan täältä "maalta" suureen kaupunkiin.