Jälleen kerran kiitos kommenteista. Bambinoksi minäkin tuota sukkien lankaa veikkaisin, nimeä en vaan saanut tarkkaan mieleeni.

Tällä kertaa puikoilta pääsi pikkusiskon säärystimet, joihin langan ostimme viikko sitten. Jotenkin tuo 2o2n-joustin koukutti niin, että näitä ei malttanut laskea käsistään, vaikka olin aikonut tehdä nämä matkakäsityönä.
                              
Säärystimet
Ohje: omasta päästä, 64s 2o2n kunnes lanka loppuu
Lanka: Dinastio, aika tarkkaan 300 grammaa
Puikot: 5 mm bambusukkapuikot (olisi saanut oolla isompi)
Muuta: Neuloin tosiaan niin pitkään kuin lankaa riitti, vaa'alla punnitsin, että sain käytettyä aika tarkkaan puolet toisesta kerästä ennen päättelyä. Pituutta noilla on 46 senttiä, toivottavasti se on riittävästi. Yhtään kerrosta ei olisi voinut neuloa lisää, niin loppuun lanka tuli käytettyä. Puikkokoko olisi tosiaan voinut olla isompikin, mutta nuo sattuivat käteen ja ihan hyvät noista tuli. Väri on oikeasti paljon kirkkaampi, lähempänä totuutta on tuo viime maanantain kuva langoista.

Tänään olemme taas menossa ratsastamaan, joten saan samalla luovutettua nuo siskolle, kunhan vain muistan ottaa mukaan. Toivottavasti tällä kertaa lihakset eivät tule aivan yhtä kipeiksi kuin viimeksi, vasta oikeastaan perjantaina ei enää sattunut mihinkään. Taas jännittää, mutta nyt jännitys on jotenkin erilaista. Tällä kertaa käymme vain ratsastamassa, emme vietä samanlaista hemmottelupäivää kuin viimeksi.

Minulla on jostain syystä jonkinlainen langanostoplääh. En viitsinyt lähteä käsityömessuille viikonloppuna ja torstaina käydessäni Menitassa ei edes juuri tehnyt mieli hiplata lankoja. Ostimme vain isoveikkaa kummitädin miehen sukkia varten (pitikö niitä varten lähteä Menitaan saakka) sekä minulle uuden mittanauhan hajonneen tilalle. Neulepläähistä ei taas ole tietoakaan. Tarvitsisin aika monta käsiparia lisää voidakseni tehdä kaiken, mitä haluaisin. Minut löytää nykyään myös Ravelrysta, tosi vain teoriassa, koska vielä en ole ehtinyt tutustua tähän ihmeiden maailmaan ja löytää sen ihmeellisyys. Nimimerkkini kuitenkin on aura83.