Kannattaa tehdä pienempiä töitä niin saa useammin jotain valmista :).

              
Tyynyliina
Ohje: periaatteessa Moda 4/2008, mutta katsoin ohjeesta vain alun, joten ainakin koko taitaa olla eri
Lanka: puuvillalanka, jota sain kevään Tallinnan reissulta, noin 285 grammaa
Koukku: 3,5 mm bambukoukku
Muuta: Tätä tein pitkään ja hartaasti, koska tämä oli lähinnä matkakäsityönä. Valmistui jo viimeistelyä vaille viime kuun lopussa, mutta tyyny puuttui, joten en voinut virkata paloja loppuun saakka yhteen. Alkuviikosta muistin, että miellähän on kotona tuollainen tyyny, jonka päällisestä en kauheasti pidä, joten kaivoin sen esille ja viimeistelin tyynyn. Näitä ajattelin tehdä pari lisää, eri langoista vain. Tuossa mallissa langan paksuudella ei ole väliä. Tätä lankaa jäi vielä reilu pari kerää, todennäköisesti virkkaan siitä itselleni tossut.

Rätit
Ohje: vaakatilkkujen tapaan, eli kulmasta kulmaan
Lanka: puuvillalankoja, jotka jäivät näistä ja näistä sukista yli, yhteensä 75 grammaa
Puikot: 3,5 mm addipyörö
Muuta: Piti saada helppoa neulottavaa, joten löysin nämä langat ja päädyin tekemään rättejä. Langat eivät kestä kovin kuumaa pesua vyötteen mukaan, mutta täytyy kokeilla. Eipä sillä niin väliä ole, voihan näitä käyttää vaikka pölyrätteinä. Kummatkin sukat tein aikanaan omilta keriltä, joten nyt nämä kaksi rättiä neuloin niin, että neuloin ensimmäisellä kerällä levensin ja toisella kavensin, joten sain käytettyä langat kokonaan.

Flunssa. Siksi piti saada helppoa neulottavaa. No, olihan tämä odotettavissa, Mies oli kipeä viikonloppuna. Kuumemittaria en ole onnistunut paikallistamaan, mutta ainakaan kovin korkeaa kuumetta en usko minulla olleen. Mutta tarpeeksi huono olo on ilmankin. Ravelry on edelleen tuntematonta aluetta, koska en jaksa istua tässä koneella kovin pitkään. Lähinnä olen joko makoillut sängyssä lukien ja nukahdellen tai istunut sohvalla puolimakaavassa asennossa katsoen telkkarista kaiken maailman "laatusarjoja". Sekä tietysti välillä dvd:ltä esim. Olipa kerran elämää. Eilen onneksi satoi vettä, mutta nyt ilma näyttää upealta ja tekisi mieli lähteä ulos. No, eiköhän kaunista säätä saada vielä tämän flunssan parannuttuakin.