Kiitos edellisen viestin kommenteista! Joskus sitä puskee itsensä vaikka läpi harmaan kiven, tai tässä tapauksessa beigen langan. Toivottavasti tuosta paidasta tulee yhtä suosittu kuin aiemmasta Samoksesta tekemästäni paidasta. Se valmistui maaliskuussa 2006 ja blogissa esittelin sen saman vuoden joulukuussa. Mies on käyttänyt sitä aivan älyttömästi ja nyt se alkaa olla hieman kulahtanut edestä.

Edellisen kirjoituksen jälkeen olen saanut aikaiseksi vain kahdet sukat, nekin viime viikolla, mutta en ole niistä ehtinyt vielä mainitakaan. Liian paha startitis vaivaa edelleen. Ensimmäiset sai serkun poika lauantaina 1-vuotislahjaksi.
              
Raita-sukat
Ohje: perus, silmukkamäärät Step-taulukosta
Lanka: Idena Robbust ylijäämiä, yhteensä 30 g. Tuo vaaleampi väri on oikeasti turkoosi, joka jäi yli baijerilaisistani
Puikot: 3mm bambusukkapuikot
Muuta: söpöt ja yllättäen myös oikean kokoiset sukat. Tutkailimme Miehen kanssa kuukkelilla, mikä olisi yksivuotiaalle sopiva koko ja päädyimme, että 22 ei ole ainakaan liian pieni. Ja juuri olivat sopivat, varmaan tämän talven menevät.

              
Denmark-sukat
Ohje: Nancy Bush: Knitting on the Road
Lanka: Idena Robbust noin 60g
Puikot: 3,5mm bambusukkapuikot
Muuta: puikkokoko taisi lopulta olla kuitenkin liian iso tuolle langalle, mutta toisaalta sukista tuli ainakin minulle sopivat tuolla puikkokoolla. Vielä en tiedä, miten sopivat Miehen siskolle, jonka syntymäpäiviä vietettiin eilen. Lupasin kokotakuun, mutta ainakaan vielä ei ole tullut viestiä, että olisivat väärän kokoiset. Nämä taisivat olla ensimmäiset Nancy Bushin ohjeella tekemäni, mutta eivät missään nimessä viimeiset.

Tuohon puikkokokoon päädyin, koska yritin ensin neuloa pikkusiskolle syntymäpäivälahjaksi Knittyn barokkisukkia, mutta liian tiukka käsiala aiheutti työtapaturman ja 2,5 millinen bambusukkapuikko katkesi... Sukasta oli muutenkin tulossa liian pieni, joten se meni purkuun. Siskon synttäreihin on vielä viikko aikaa, joten kauhea kiire ei vielä ole. Pitäisi vain päättää, teenkö sukat vai hanskat. Ehkä annan vain lankakerän ja sisko saa itse päättää.

Eilen piti pyörähtää ratsastustunnille mennessä Lidlin kautta...
              
Siniset mulle ja punertavat äidille/siskolle. Onneksi tänään alkoi Langaton lokakuu.