Viikonloppuna tuli Tampereella messuilta kuten niin moni muukin. Ihan en ollut parhaassa terässä, vaan todella väsynyt tutkimussuunnitelmarutistuksen takia (vieläkin univelka painaa) ja lisäksi päätä alkoi särkeä (sekin johtui ko rutistuksesta, eli jumittuneista hartioista). Ehkä tämän takia lankaostokseni jäivät vain 500 grammaan sukkalankoja.
              
Edessä Noron sukkalankaa, josta sukat jo tulossa, siksi puikoit. Tämän sekä Tofutsies-langan ostin muistaakseni Lankakauppa.comista. Katselin myös Fabelia ja Regian sukkalankoja, mutta niistä kivoja värejä oli vain yksi kerä jäljellä, joten ostamatta jäi. Seuraavaksi siirryin Tinttamarellin kojulle, josta mukaan tarttuivat nuo Fabelit. Sielläkään kivoimpia värejä ei ollut kuin yksi kerä jäljellä. BC GARNin sukkalangat ostin Titityyltä. Siellä hiplailin myös hamppulankoja, mutta jostain syystä en kuitenkaan tullut ostaneeksi.

              
C-hallista, jossa pyörähdimme ensin, löysin myös nämä kirjat Hobboksilta. Tuon sukkakirjan hankkimista olen harkinnut jo pitkään ja Custom Knits puolestaan vaikutti lupaavalta, ainakin Hestian kehumana. Kumpaankaan en ole vielä tarkemmin tutustunut, mutta hyvältä vaikuttaa. Tosin jälkimmäisen kirjan kuvat olisi voinut ottaa paremminkin. Välillä kuvakulma on sellainen, ettei vaatteesta oikein ota selvää.

              
A-hallista ostin tuon ristipistopakkauksen Käsityökorista (sain kanta-asiakkaana 20 % alennuksen) ja Vihreältä vyyhdiltä nuo ebenpuupuikot. Vähän aikaa sitten onnistuin katkomaan yhden bambuisen 2,5 mm puikon, toivottavasti nämä ovat kestävämpiä.

Lisäksi ostimme (olin äidin kanssa liikkeellä) pikkusiskolle Priimasta 200 grammaa Wendy Fusionia (suunnitelma tälle langalle on ehtinyt muuttua jo kolme kertaa eiliseen iltapäivään mennessä) ja lasisen kaulakorun (en muista myyjää), iskälle älypelin ja äiti osti itselleen Vihreää kosmetiikkaa, saippuan ja palashampoon. Ulkopuolelta mukaan tarttui tietysti vielä mukaan viemisinä syötävää, piirakoita, pari kukkoja ja rinkeleitä, ainakin. Mukava reissu jälleen, mutta taisin olla liian väsynyt.

Törmäsin Susannaan joskus kuukausi sitten sattumalta juna-asemalla ja pyysin häntä tekemään neulatyynyn ja -vihon. Eilen hän toi nämä ihanuudet neuletapaamiseen!
              
Kuva ei ole mikään paras mahdollinen, mutta kaunista ruskeaa ja turkoosia. Ilmeisesti näitä tai ainakin jotain ihanaa Susanna myy Naisten joulumessuilla. Neulatyynyyn nuppineulani ehtivätkin jo muuttaa, edellisestä tursuaa jo täytteetkin ulos. Vihko on vielä tyhjä, koska en ole onnistunut paikallistamaan neulojani (siksi tätä tarvitsinkin).

Valmiita käsitöitä ei ole vieläkään, koska kukaan ei päättele täällä. Pitää nyt muutenkin vähän ainakin rajoittaa niiden tekemistä, käteni ei ihan kauheasti pitänyt virkkauksesta ja sitä seuranneesta tutkimussuunnitelmarutistuksesta, vaan kehitti sekä tennis- että golfkyynärpään. Enää ei satu niin paljon, kuin eilen ja toissa päivänä, eli eiköhän tämä tästä.

Ja vielä loppukaneettina, MISSÄ ON MUN KUVAT! Eli näkyykö noissa aiemmissa kirjoituksissa kuvia. Ilmeisesti ei. Kuvagalleriassa näkyy vain rasteja, paitsi näiden tänään lisäämieni kuvien kohdalla. Tuliketulla blogissa en onnistu näkemään mitään, explorerilla näkyy rasteja. Mitä mä teen? Kävin tutkailemassa muutamaa muuta vuodatuksen blogia, eikä niissä ole mitään ihmeellistä.