Tuli "hieman" stressi ja kiire jatko-opintojen tutkimussuunnitelman kanssa, mutta sain sen kuitenkin eteenpäin tänään (tänään piti siis palauttaa). Väsyttää. Nyt pitää vielä jännittää ensi viikko, pääsenkö jatko-opiskelijaksi. Pieniä neuleitakin on valmistunut, mutta niistä kuvia joskus, kun väsyttää vähän vähemmän. Ei kuitenkaan ainakaan huomenna, koska minä suuntaan TAMPEREELLE! Äidin kanssa mennään messuilemaan ja iskä käy tapaamassa äitinsa parasta kaveria. Mummin kuolemasta taitaa olla aika tarkkaan 14 vuotta, mutta tähän kaveriin olemme edelleen yhteydessä.

Pitää vielä hehkuttaa mahtavaa palvelua, jota saimme/saamme neuletapaamisissa Cafe Ursulassa Aleksi 13. Edellisessä paikassahan meidät jopa heitettiin kerran ulos, vaikka kahvilan sulkeutumiseen oli vielä lähes puoli tuntia. Viime viikolla olin ensimmäisenä tapaamisessa paikalla (iskälle löytyi yllättävän helposti lahja) ja huomasin harmikseni, että vakipaikassamme oli varattu-kyltit. Vähän mietin, olisiko joku neulojista ollut niin fiksu, että olisi varannut pöydän, mutten kuitenkaan kysynyt tätä tarjoilijoilta. Pian meitä oli neljä tai viisi henkeä pienen pöydän ympärillä ja mietimme, mihin koko porukka mahtuu. Tarjoilija tuli kysymään, olemmeko me niitä ompeluseuralaisia ja ohjasi siihen varattuun pöytään! He olivat ihan oma-aloitteisesti varanneet meille pöydän. Kun porukkaa tuli enemmänkin, he toivat lisää pöytiä kauempaa. Edellisellä kerralla he vaihtoivat lamppuja, että näkisimme paremmin. Lisäksi he ymmärtääkseni ovat varautuneet meidän tuloomme lisäämällä henkilökuntaa ja tarjottavaa. Suosittelen tätä paikkaa muutenkin, siellä on paras salaattitiski, mihin olen törmännyt. Muutenkin tarjoamukset ovat ihania.

Tähän hehkutukseen päätän tämän, valitettavasti kuvattoman ja sekavan elossaoloilmoittautumiseni. Mies soitti juuri, että on tulossa hakemaan minua. Olemme säännöllisesti häiden jälkeen kummatkin kihlajaispäivän (oli viime viikolla), mutta tänään olemme seurustelleet 9 vuotta, joten menemme nyt ainakin jätskille tai jotain. Tarkoitus oli mennä leffaan, mutta minä olen liian väsynyt ja huomenna herätys on suht aikaisin (lauantaiaamuksi).