Ihmeitäkin tapahtuu joskus. Yleensä minulla ei tosin ole suuri ongelmia viimeistelyssä, ainoastaan pingoittamista inhoan syvästi. Nupitan valmiit, siis isommat jutut, kiinni mattoon, mikä ei yleensä suju hyvin ja sattuu sekä selkään että polviin. Nyt tutkimussuunnitelman aiheuttamassa stressissä muukin viimeistely on jäänyt. Tällä viikolla olen ottanut itseäni niskasta kiinni, päätellyt langanpäät lapas- ja hanskaparista, pingoittanut vauvanpeiton, joka valmistui lokakuun alussa, ja sukat. Vasta vauvanpeitosta on kuvia, koska tänäänkään ei ole mikään kauhean mainio sää kuvata, mutta peitto olisi tarkoitus lähettää saajalleen huomenna.

              
OpArt-vauvanpeitto
Ohje: Knittyn OpArt
Lanka: Novita luxus Cloud yhteensä 380 grammaa
Puikko: 4,5 mm pyöröpuikko
Muuta: Tämä oli ihana neuloa, lanka suorastaan soljuu sormissa ja ohje on hauska. Lisäystapa, joka aiheuttaa tuon kuvion, tekee valmiista peitosta hieman kieron, enkä valitettavasti onnistunut poistamaan kaikkea kieroutta pingoittamisella. Noin väärät sivut eivät ole, vaan se johtuu kuvakulmasta. Halusin kokeilla jotain uusista luxuslangoista ja tämä valikoitui, koska se on konepestävä, toisin kuin Wind.

Peitto tosiaan odotti puolitoista kuukautta pingoittamista, mutta nyt se piti tehdä, koska torstaina tuli ilmoitus, että pieni poika on syntynyt. Sukupuoltahan vanhemmatkaan (eli minun serkkuni avomiehensä kanssa) eivät tienneet, mutta lahjani onneksi sopivat paremmin pojalle kuin tytölle. Vauvahan saa peiton lisäksi myös lapaset ja sukat, jotka esittelin tämän kirjoituksen lopussa.