Meillä on olohuoneessa ruokapöytä (keittiö on keittokomeron ja keittiön välimuoto), joten kunnollista sohvapöytää meille ei mahdu. Sen sijaan meillä on sohvan ja nojatuolin välissä baarijakkara, jolle saa laskettua teemukin tai lasin. Sekä kaikkea roinaa, mille pitäisi keksiä paikka. Olen pitempään miettinyt, löytyisikö jostain jokin levy, jonka voisi laittaa tuolle jalkatuelle, että osan roinasta voisi siirtää sille. Joku jossain blogissa joskus oli tehnut kaukosäätimille korin, mikä oli mielestäni hyvä idea ja ajattelin matkia sitä, koska meillä kaukosäätimet ovat aina hukassa sohvan syövereissä.   

                        

Mieleeni tuli yhdistää nämä kaksi ongelmaa ja niinpä virkkasin tuohon baarijakkaraan sopivan "korin" kaukosäätimille. Ajattelin ensin kiinnittää sen jalkoihin jollain kauniimmalla, kuten silkkinauhoilla, mutta hetihän se piti saada käyttöön. Niinpä virkkasin tuollaisia soiroja. Lisäksi kori on kiinni langanpätkillä tuossa jalkatuessa, että se pysyisi paremmin pyöreässä muodossaan, eikä muodostaisi pussia.

Kaukosäätimien koti

Ohje: omasta päästä

Lanka: Veera kaksinkerroin 160 grammaa

Koukku: 4,5 mm

Tekisi mieleni tehdä näitä yksi tai kaksi lisää, jos vain keksisin toimivan kiinnitystavan.

Auto on onneksi jälleen kunnossa. Kytkin siinä vain meni. Meinasin jo peruuttaa tältä päivältä ratsastustunnin, jos emme olisikaan saaneet autoa ajoissa. Sain kuitenkin sovittua, että pikkusisko hakisi auton äidiltä töistä, koska hän olisi samalla suunnalla luennolla. Eilen (saatuani auton) tuli kuitenkin viesti, että ratsastuspaikassa sairastetaan vatsatautia (siis ihmiset). Voi nyyh:(. No, eiköhän ensi viikolla taas pääse ratsastamaan.