Eilen illalla sai valmiiksi Miehelle sukat. Ei tuo kärki loppujen lopuksi ollutkaan niin paha, vaikka etukäteen muuta uumoilinkin. Nämä ovat siis kokoa 46. Ylemmässä, vaikkakin epäselvässä kuvassa, väri on suunnilleen oikein, alemmassa taas kuvio näkyy edes jotenkin.

Petäjä-sukat

Ohje: varren  mallineule Ullan Petäjä-sukista, muuten perussukka

Lanka: Nalle 105 grammaa

Puikot: 3,5 mm bambusukkapuikot

Muuta: Ihan kivat sukat, Mies ainakin tykkäsi. Nallessa väri vaikuttaa todella paljon lankaan. Pikkusiskolle tekemäni sukat Four Seasonista olivat ihanan pehmeät ja lanka kulki puikoilla mukavasti. Näissä taas lanka narskui ja narisi ja oli todella ärsyttävää neulottavaa. Lisäksi langassa oli ihmeellisiä valkoisia pätkiä.

Pikkusisko tunikakin etenee mukavasti, olen hihoissakin jo melkein kainalossa. Saattaapi valmistua peräti tänä viikonloppuna, jolloin voisin antaa sen siskolle jo huomenna. Sisko soitti tänään ja pyysi, että voisin neuloa hänen poikakaverilleen pipon. Selasimme yhtä aikaa nettiä puhuen puhelimessa. Päädyimme samaan malliin, jota käytin tuossa kuuraisessa pipossa, mutta langaksi jotain villalankaa. Sisko poikakavereineen lähtikin ostoksille, mutta kauppa oli juuri menossa kiinni, joten lankojen osto jää ensi viikonloppuun. Poikakaveri on siis intissä, eli arkena ei onnistu. Oikeastaan hyvä näin, eipähän kulu hamsterikuuta pipon virkkaamiseen. Poikakaveri haluaisi maksaakin piposta jotain, mutta en tiedä, mitä osaisin pyytää. Oikeille palkoillehan tällä ei voi päästä ja mielelläni tekisin ilmaiseksikin, koska tiedän, että hän osaa arvostaa.