Katja haastoi minut jo jokin aika sitten (tammikuun alussa). Hups:).

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up.

1. Minulla on äärimmäisen huono itsetunto. Tämä näkyy jopa erittäin arkipäiväisissä pikkuasioissa, kuten siinä, etten luota kykyyni katsoa bussiaikataulua. Hyvin harvoin minun edes pitää olla missään ehdottomasti tiettyyn aikaan, jos nyt olisinkin katsonut sen aikataulun väärin.

2. Toisin kuin noin 90 prosenttia neulojista (tai siltä ainakin vaikuttaa), olen koiraihminen, enkä kissaihminen. On kissatkin ihan kivoja, mutta koiran ottaisin lemmikikseni. Koirien ja hevosten välillä en osaisi valita lempparieläintä.

3. Tykkään leipoa, mutta en osaa laittaa ruokaa. Toki perusruoanlaitto sujuu, koska se on pakko. Kaiken lisäksi hamstraan (neulekirjojen lisäksi) reseptikirjoja, joista vain paria olen koskaan käyttänyt.

4. Suhtaudun hysteerisesti kotiavainten unohtamiseen kotiin, vaikkei sekään mikään maailmanloppu ole. Vara-avaimet sijaitsevat samassa kaupungissa vaihtelevasti joko omilla vanhemmillani tai appivanhemmilla, jos jostain syystä Miestä ei saisi avaamaan ovea.

5. Olen lapsena soittanut viulua. Tämä loppui siihen, että olisi pitänyt etsiä uusi opettaja ja pikkusisko vielä kasvoi omasta viulustaan ulos ja alkoi soittamaan minun viulullani. Kolmivuotisen "urani" aikana en juuri harjoitellut, mutta pärjäsin silti ihan hyvin. Tämän lisäksi olen opetellut soittamaan (sen pakollisen nokkahuilun lisäksi) kannelta ja halunnut opetella soittamaan pianoa, alttoviulua, kitaraa ja poikkihuilua. Olen myös yrittänyt käydä laulutunneilla, mutta kumpikin opettajani on lakannut vastaamasta viesteihini. Toivottavasti tämä kertoo enemmän heistä kuin laulutaidostani. Vielä olisi tarkoitus etsiä uusi opettaja ja mahdollisesti jonain päivänä tartun vielä johonkin soittimeen.

6. Rakastan lukemista ja luen melko laidasta laitaan erilaisia kirjoja. Nyt kesken on Sofi Oksasen Puhdistus, joka on aika raskasta luettavaa.

Bongasin Lankaa, lankaa ja lankaa... -blogissa luvun 66 666 ja eilen postilaatikossa odotti pakettikortti. Laitoin postin seurantatunnuksen Miehelleni sähköpostilla, jos hän olisi voinut käydä hakemassa sen. Ei kuitenkaan onnistunut, vaan minun olisi pitänyt mennä itse henkkarien kanssa. No, menin sitten itse pakettikortin kanssa ja sain ihanan muumipaketin käteeni. Paketti oli kyllä pakattu niin tehokkaasti, että jopa yksi entinen luokkakaverini jää toiseksi. Ja mitä sieltä löytyikään:

 

Näiden lisäksi oli ihana kortti sekä paketissa saattoi olla mukana myös suklaata:) Jos näin oli, ei siitä enää ole mitään jäljellä, mutta hyvää se oli. Kauniita värejä. Kuurasta ajattelin tehdä jotkin kämmekkäät itselleni, mandarin fiestaa käytän varmaan samoksen kanssa johonkin, mutta muille en vielä ole keksinyt kohdetta.

Tämän viikonlopun vietämme eläintarhassa, toisin sanoen hoidamme appivanhempien kahta koiraa ja yhtä kissaa. Aamupäivällä täällä oli melkoisen väsynyttä porukkaa. Mies ja narttukoira nukkuivat alakerrassa, minä luin yläkerrassa samassa sängyssä kissan ja uroskoiran kanssa. Eikai siitä voi tulla kuin hyvälle tuulelle, kun kissa kehrää pään vieressä ja koira painautuu mahdollisimman lähelle nukkumaan.