Syksy-sukat

Ohje: perussukat

Lanka: Nalle Four Seasons syksy, 65 grammaa

Puikot: 3,5 mm bambusukkapuikot

Muuta: Vaikkei alku mennytkään putkeen, kivat sukat näistä tuli. Jälleen pikkusiskolle. En ole vielä kuullut kommentteja, koska hän ei vielä ilmeisesti ole saanut näitä. Annoin nämä iskän kautta. Tuo väri on kiva, vaikken yleensä pidä punaisesta. Vihreän kanssa se kyllä sopii. Tosin Four Seasonin väreistä pidän eniten kesästä. Toivottavasti sitä saa vielä, kun annan itselleni luvan ostaa lankaa.

Lankahamstrien lisäksihän minä olen ollut ravelryn lankalaatikossa jo neljä kuukautta. Siellä jokainen määrittää omat sääntönsä, joilla olisi tarkoitus vähentää omaa varastoaan, eli neuloa omasta lankalaatikosta. Kerran kuussa jokaisen omia sääntöjään noudattaneen kesken arvotaan jotain kivaa ja minä voitin tammikuun porkkanakilpailun! Eilen Saara (blogiton) lahjoi minua neuletapaamisessa:).

            

Hauska kortti, joka on itse asiassa tarra, ja kassi. Ravelrystä kumpikin. Tuo kassi päätyy varmaan käsityökassiksi, eihän sitä kauppakassinakaan voi käyttää. Kiitos Saara!

Nyt kesken ovat sukat Miehelle sekä tunika pikkusiskolle. Kevätpäiväntasaushuiviakin edistän muutaman kerroksen illassa. Tänään on tiedossa taas ratsastusta (!), huomenna (valitettavasti) siivousta ja illalla juhlitaan apen syntymäpäiviä. Neulomisaikaa ei siis tiedossa kauheasti.