Kiitos paitakommenteista:). Ei tuo Miehelle paidan tekeminen nyt loppujen lopuksi niin kauhea homma. Toki musta lanka tuo omat haasteensa ja mallikuvio saisi olla mielenkiintoisempi. Oikeastaan Miehelle sukkien (kengän koko 46) tekeminen, varsinkin ohuista langoista, on tylsempää. Sukkien pitäisi kuitenkin olla nopea käsityö, mutta tuossa koossa terä vaan jatkuu ja jatkuu. Sellaiset päätyivät kuitenkin puikoille tänään, Nallesta. Saa nähdä, milloin valmistuvat.

Tahkolla oli enimmäkseen kivaa. Menomatkalla junassa pikkusisko opiskeli, joten minä kuuntelin 7 veljestä cd:ltä ja neuloin Kevätpäiväntasausyllätyshuivia. Torstaina laskettelin koko päivän, perjantainakin aamupäivällä, mutta sen jälkeen pakkasta olikin niin paljon (pahimmillaan ilmeisesti ainakin 25 astetta), ettei minulla juuri ollut asiaa ulos. Minulla on siis astma, joka ei juuri muuten näy, mutta pakkasella on ongelmia.

Lauantain vietinkin melkein kokonaan sisällä, joten liikaa en tekemistä ottanutkaan tekemistä mukaan. Molemmat mukana olleet kirjat (Jane Austen: Kasvattitytön tarina ja Jim Thompson: Jerusalemin veri) sain luettua ja aloitin vielä Virpi Hämeen-Anttilan Perijät-kirjaa, joka äidillä oli mukana. Sain neulottua huivin kolmannen vihjeen loppuun ja hyvän matkaa vielä mukanani ollut sukkaa Fabel-langasta.

Lauantaina kävimme illalla Tahkon kylpylässä, mutta se oli aika onneton. Väritys oli suorastaan masentava, eikä siellä ollut juuri mitään, mitä ei uimahallista löytyisi. Porukkaa oli vielä todella paljon (liikaa), koska ulkona oli kylmä ja Tahkolla oli jotkut lasten kisat, joten pikku kilpailijoita löytyi. Pikkusisko neuvoi minua vesijuoksussa, joten ihan turha uimareissu ei ollut.

Sunnuntaina matkustimme takaisin. Aloitin autossa uudet sukat Nalle Four Seasons -langasta. Ihan perussukat. Perussukkia on kivempi neuloa autossa ja lankahamsterien takia piti aloittaa uusi neule. Valitettavasti kämmäsin silmukkamäärissä pahasti, joten aloitin sukat uudestaan eilen. Ne oli tarkoitus esitellä nyt, mutta juuri iskä soitti, että lähdetään salille. Yleensä menemme siis neljän jälkeen, kun iskä pääsee töistä, mutta aina välillä hän lähtee aikaisemmin pois. Sukkakuvia tiedossa kuitenkin myöhemmin.