Olisi hirveä hinku saada uutta lankaa puikoille, siis noita snyltä saamiani lankoja. Nyt ei kuitenkaan leikkaa ollenkaan, mitä niistä tekisin. Surffin jo eilen ravelryssa, googletin ja tutkailin garnstudion sivuja, mutta en keksinyt. Tästä päästään siis siihen arvontaan.

1243495676_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kerro idea tai ehdota ohjetta jommalle kummalle tai kummallekin langalle ja olet mukana arvonnassa. Osallistumisaika päättyy, kun tulen takaisin ensimmäiseltä riparilta, eli 8.6. Kumpaakin lankaa on kaksi kerää eli 100 grammaa. Catania Color on 100 % puuvillaa, 50 grammassa on 125 metriä ja tiheys 26 s/10 cm. Baby Bamboo puolestaan on bambua ja villaa (80/20), 50 grammassa on 95 metriä ja tiheys 22 s/10 cm. Kummastakin haluan siis tehdä jotain itselleni ja tietysti erikseen, en tunkea samaan työhön. Bambusta voisi tehdä pitsiä ja palmikkoa, mutta kaikenlaisia ideoita otan vastaan.

Yritän tänään vielä ehtiä blogata sny-jutut loppuun, nyt pitää mennä hakemaan pyykkiä koneesta. Huomenna suuntaan kesätyöpaikkakunnalle, joten tänään on melkoista menoa ja meininkiä. En tiedä, minkä verran pääsen nettiin siellä, siis vapaa-aikanani, ripareilla ei varmaan juuri ollenkaan. Blogimaailma ja muu tällainen vapaa-aikasurffailu varmaan vähenee kesällä paljon. Toki minulla on pitkiä vapaita leirien vastapainoksi, joten kotonakin olen paljon. Yhteenkään neuletapaamiseen en vain taida kesällä päästä, aina olen väärässä paikassa.