En ole käynyt ihan perinteisellä marjaretkellä, vaikka tuossa vieressä ainakin mustikkaa olisi pilvin pimein. Ihan marketin lankahyllyllä poikkesin ja tuotoksena nämä.

1248951452_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Marjaretki-sukkia

Ohje: isommat perussukka ranskalaisella kantäpäällä, pienempien ohje täältä (kelaa sivua alaspäin)

Lanka: Novitan Nalle Marjaretki lakka ja mustikka, kumpaakin 100 grammaa

Puikot: isommissa 3,5 ja pienemmissä 3,25

Solmuluku: 0! (onko solmukirous selätetty?)

Muuta: Näissä tuo aloeverakäsittely ei tunnu samalta kuin aiemmin neulomissani Stepeissä. Lanka on pehmeämpää kuin perusnalle, mutta toisaalta nallen väreissä erot ovat huimia, joten ei voi tietää, johtuuko pehmeys väristä vai käsittelystä. En ole tästä uudistuksesta muutenkaan kauhean mielissäni. Nalle on peruslanka ja saisi sellaisena pysyäkin. Sitä paitsi merkintä, että lanka sisältää aloeveraa ja jojobaa on ihan todella pienellä, merkintä mahtuu etusormeni pään alle (piti testata). Novitan nallen kirjolangat (four seasons ja marjaretki) muistuttavat kaiken lisäksi kovasti toisiaan. Langasta en ole vakuuttunut, sukista sen sijaan tuli ihanat. Minulle jää mustikkasukat, sisko saa lakat ja vauvansukille varmaan löytyy käyttäjä jossain vaiheessa.

Olen vihdoin saanut aikaiseksi lähetettyä arvontapaketinkin AnneM:lle. Hänen blogissaan on parempi kuva, mutta eiköhän tästäkin selvää saa.

1248951485_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lähetin Annelle kolme kerää Wetterhoffin Sofiaa, lakua (ei kuvassa) sekä verkkokassin.

Super self-pouching string bag

Ohje: Deborah E. Burgerilta

Lanka: Novita Virkkauslanka Color kaksinkertaisena 100g

Koukku: 2,5

Muuta: Tämä oli hauska tehdä. Käytöstä minulla ei ole mitään hajua, vähän vain testasin parilla maitotölkillä. Näitä olisi kuitenkin tarkoitus tehdä lisää, pieniksi lahjoiksi ja varmaan itsellekin. Toinen on jo koukulla.