Äsken näennäissatunnaislukugeneraattori valitsi voittajan, joka on Kerroskiisseli-blogin Anitta! Arvontoja on aina kiva järjestää, lähes aina löytyy uusia blogeja suosikkeihin, niin tälläkin kertaa.

Uusia käsitöitäkin olisi tarjolla, jos joku vain viitsisi viimeistellä ja kuvata. Eilen olimme häissä, joihin tein itselleni hameen ja minulla oli myös täällä esitelty huivi. Olin ajatellut pyytää Miestä kuvaamaan asukokonaisuuteni, mutta se sama joku ei ollut muistanut ladata pattereita. Niinpä hameesta ei nyt ole kuvaa.

Morsian on jo pitkällä raskaana, laskettuun aikaan taitaa olla reilu kuukausi, joten minun mielessäni alkoi tietysti heti pyöriä erilaisia vauvanvaatteita. Haaveilin ensin neulovani jotain Dropsin Alpacasta, mutta tajusin sen tarvitsevan käsinpesun, joten sellaista en lahjaksi viitsi antaa. Fiksuahan olisi kehittää jotain omasta varastosta, kun sitä on niin paljon, mutta mikään ei tunnu sopivan. Joko lankaa on liian vähän, se vaatii käsinpesun, se on liian karheaa tai muuten epäsopivaa. Tai sitten hinku lankaostoksille on vain liian kova:).