Ainakin valmistuvista neuleistani päätellen talvi on tulossa kovaa vauhtia.

1251099947_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sammaleiset

Lanka: Dropsin Alpaca kaksinkertaisena, 100 grammaa

Puikot: 3,5 mm

Muuta: Näitä oli ihana neuloa. Tuo lanka on yksi suosikeistani ja ohjekin oli hyvä. Neuloin peukalot ennen vartta (nämä tehdään sormista alkaen) ja lopuksi vartta niin kauan kuin lankaa riittää. Toimivat sekä käännetyllä varrella että pitkällä.

Perjantaina olin Sypressissä Taiteiden yön neuletapaamisessa ja lauantaina kävimme Miehen kanssa Hämeenlinnassa keskiaikamarkkinoilla ja Villamokassa.

1251099828_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Villamokasta tarttui kaksi vyyhtiä Mokkasukkaa (Kupittaa ja Raasepori), muut ovat Sypressistä. Gobi on merinoa, alpakkaa ja kamelia, Sypressin lanka villaa, Utunan värjäämää ja muistuttaa ohutta Pirkkaa.

Viikko sitten kävin myös Espoon Menitassa ostamassa pari kerää lanettia vauvan neuleeseen. Tästä ei ole kuvaa, mutta valmiista neuleesta mahdollisesti piankin. Palvelu oli kyllä ihan mielettömän hyvää. Haluamaani väriä oli vain yksi kerä hyllyssä, joten kysyin myyjältä, josko sitä olisi esim. varastossa. Hän soitti keskustan Menitaan, jolloin oletin, että he varaavat minulle langat ja voin joko hakea ne sieltä tai ne tulevat Espoon Menitaan jonkin isomman "kuorman" yhteydessä. Langat olivat kuitenkin haettavissa reilussa tunnissa! Sillä aikaa ehdinkin sopivasti käydä IKEAssa ostamassa Skubb-säilytyslokerikon sekä -laatikoita (joku neuloo liikaa asusteita eivätkä ne enää mahdu laatikoihin) ja jumppapallon.