Eilen aamupäivällä suuntasin kohti Ruoholahtea, jossa Akan järjestämässä käsityötapaamisessa oli tarkoitus värjätä lankaa Kool-Aideilla. Paikalla olivat (ainakin) Marsu (ja Lennu), Lea, Eua ja Anittakin tuli meitä moikkaamaan, joten sain annettua hänelle arvontavoiton.

Verkkokassi on tehty samalla ohjeella kuin aiemmin AnneM:lle. Lankojen ja kassin lisäksi pussissa oli suklaata, mutta ostin sen vasta matkalla tapaamiseen.

Olen ollut hieman skeptinen Kool-Aid -värjäyksen suhteen, vähän epäilin, ettei se olisi minun juttuni. Väreillä lotrailu oli kuitenkin tosi kivaa, huomattavasti helpompaa kuin kasvivärjäys ja lopputulos suorastaan upea. Kamera oli mukana, mutta pysyi laukussa, joten kuvia vain lopputuloksesta.

Vasemmalta lähtien: kahdessa ensimmäisessä pohjalankana oli sininen Corallo, ensimmäisessä ensin pussillinen Strawberry lemonadea ja sitten vielä pussi Black cherryä, toinen edellisen jälkivärissä. Kahdessa seuraavassa pohjalankana oli harmaa Corallo (purin siis ne raidalliset säärystimet, jotka ainakin FUFOilun aikaan täällä pyörivät), väreinä Ice blue rasberry lemonade (sininen) ja Lemon lime (vihreä). Näihin neljään ensimmäiseen väriin olen erityisen tyytyväinen, mutta pitihän sitten vielä kokeilla ihan karkkivärienkin aikaan saamista, olihan minulla vielä kaksi valkoista vyyhtiäkin jäljellä. Kahdessa viimeisessä langassa pohjalankana Fortissima socka (samaa kuin kasvivärjäilyissä) ja väreinä Lemon lime ja Orange. Laitoin ensin tuon toiseksi reunimmaisen ja, kun väriä oli vielä jäljellä, toisen vyyhdin perään. Viimeinen on siis vähän vaaleampi.

Tämän värjäilyn perusteella aion varmasti värjäillä jatkossakin. Todennäköisesti kuitenkin käytän pohjana muuta kuin ihan puhtaan valkoista lankaa. Vaikka varmasti tuollaisille karkkivärisille langoillekin on käyttöä.

Tänään suuntaan äitin kanssa käsityömessuille. Meinasi tänäkin vuonna jäädä väliin, mutta iskä on flunssassa, joten he eivät menneetkään mökille ja saan äitistä messuseuraa. Mitään suuria ostossuunnitelmia ei ole, mutta eiköhän sieltä jotain kivaa tartu mukaan.