Ajattelin laittaa tuon joululahjalistauskirjoituksen ihan omaksi jutukseen, joten tässä tulee nyt saman tien kaksi kirjoitusta. Ensinnäkin kiitos kaikille onnitteluista. Minä olen hykerrellyt täällä jo pari kolme viikkoa, mutta en ole kauhean julkisesti (no, Ravelryssa, KristiinaS:lle ja neuletapaamisissa) aikaisemmin hehkuttaa, ettei käy niin kuin edellisen paikan kanssa. Itse asiassa ajattelin odottaa, että saan allekirjoitettua työsopimuksen, mutta on tämä jo ilmankin sen verran varmaa. Esim. ko seurakunnan nettisivuilla on jo nimeni joulun jumalanpalveluksissa.

Tämän ilon vastapainoksi iskikin eilen ehkä toiseksi pahin migreenikohtaus ikinä. Hieman on tainnut stressata tämä välitilaelämä, joten sen lauettua sainkin taas kärsiä. Onneksi noita kohtauksia ei kauhean usein ole, eikä ainakaan tuossa mittakaavassa. Mutta, jos yhdestä taudista/ongelmasta voisi päästä eroon, olisi se kyllä ihan ehdottomasti migreeni.

Sukkasato ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Minunhan oli tarkoitus neuloa niin itselleni, Miehelle, lahjoiksi kuin hyväntekeväisyyteenkin sukkia. Sen sijaan sukkia valmistui huimat viisi paria. Kaikkea muuta on sitten tullutkin neulottua, isoin on vielä esittelemättä. Neuloin pikkusiskolle Nallesta takin, mutta siitä enemmän, kunhan sisko, siskon poikakaveri ja kamera kohtaavat valoisaan aikaan. Takin kiinnityksestä piti sopia siskon kanssa, joten tein sen hänen luonaan, unohdin kameran kotiin ja jätin takin saman tien siskolle. Eli toivossa eletään.

Nämä ihanuudet olen unohtanutkin täällä mainita. Päivi oli käynyt lammastilalla huovuttamassa ja toi meille näytteitä Sellon tapaamiseen. Enpä nyt tähän hätään muista, mistä lampaasta oli kyse, eikä Päivikään muistanut, missä nuo on kehrätty. Ihanalta ne tuoksuvat ja tuntuvat! Noita voisi tuoksutelle ja silitellä ihan loputtomiin. Väriltään ne ovat oikeasti vielä tummemman ruskeat.