Koiraa (ja kissaa) on nyt melkein viikko hoidettu ja olen palannut kotiin. Tänään matkalla töistä kiersin Oulunkylän kautta.

Huomenna matkaamme Katjun ja Marin kanssa Malmille amigurumivirkkauskurssille ja nuo pehmytvartiset koukut ostin sitä ajatellen. Langat taas ovat palkkio syyskuun karkkilakosta. Sen jälkeen karkkilakko ei olekaan onnistunut, joten pitäisi taas terästäytyä. Muutakin mukaani tuli, mutta ne menevät pikkujoulupakettiin huomista Ullan pikkujoulua ajatellen.

Tämän kirjoituksen myötä myös synttäriarvonta päättyi ja voittajaksi satunnaislukugeneraattori arpoi SeijaP! Minulla ei ole sinun osoitettasi, mutta sinulla taitaa olla minun sähköpostiosoitteeni. Kovin nopea en arvontapalkkion kanssa lupaa olla, uusi työ syö vielä sen verran aikaa ja jaksamista. Jos kuitenkin ennen joulua yrittäisin.

Nyt pitänee kaivella lanka ja koukkuvarastoja, mitä sitä ottaisikaan huomenna mukaan. Kauppaankin pitäisi vielä jaksaa lähteä, eväät unohdin ja viikon jälkeen tuolla jääkaapissa ei kauheasti ole pilaantumatonta syötävää.