Taisin eilen mainita, että meille on muuttanut hieman lankoja...

                       

Ensimmäisenä taisin hankkia tuon Wollmeisen, ensimmäiseni:). Ravelryn Kaheleissa on käynnissä SYT (satunnainen ystävällinen teko, jossa voi pyytää juttuja, joita haluaisi) ja minä pyysin, voisiko joku myydä minulle Wollmeisea. Makepeace75 myi. Mieletön väri, kuvassa on vain aavistus siitä. Tämä tapahtui joskus tammikuun puolivälissä. Pian sen jälkeen Tui pisti ihania lankoja Ravelryyn myyntiin... Sain langat (tuo keltaruskeahopea = Seacost Handpainted Yarn, merinoa ja tenceliä, sekä Ilun merinoa, joka ei ole kuvassa, koska siitä on tulossa Baktus) Turun neuletapaamisessa, jossa oli lankavaihto. Laika toi mukanaan Lai-la-lai Yarnzeja, joita mukaani olisi voinut lähteä vaikka kaikki. Tällä kertaa kuitenkin vain kahden ja kolmen vyyhdin setit (Fantasia Näkki Mittenz sinistä ja vihreää ja Sandman Despair Fat Sock Trio vihreää, punaista ja ruskeaa). Nämä siis tammikuun puolella.

Eipä tuo helmikuu sen paremmin alkanut. Lupasin Muoriskalle neuloa sukat SYT:nä, hän lähetti kaksi vyyhtiä, joista toisesta teen sukat ja toisen saan pitää. Mokkasukan pidän itselläni, toisesta teen sukat, jotka ovat jo puikoilla, joten niitäkään ei kuvassa näy. Viime viikkoisessa Ursulan neuletapaamisessa sain vielä Maijalta jättimäisen vyyhdin Vironvillaa, jonka tilasin hänen Tallinnan reissultaan. Työkaveri ihastui Kevätpäiväntasaushuiviini ja heitti, että paljosta tekisin samanlaisen. Hintaa emme ole vielä sopineet (suunnittelijalta olen kysynyt luvan), mutta lanka on nyt siis hankittu ja tuo pääsee heti Muoriskan sukkien jälkeen puikoille. Höpöksi on siis vähän päässyt menemään. Näin ollen välttelin sunnuntaina Värikeskuksen lankoja, kun siellä pajailimme.

Tammikuu tosiaan pääsi kulumaan työn merkeissä. Kivaa se on, paitsi jatkuvat kokoukset, mutta välillä melko raskasta, enkä ymmärrä, miten tähän kaikkeen saan liitettyä vielä ne varsinaiset papin työt, joita en ole vielä tehnyt. Ensimmäiset kasteet on jo varattu, heti pari viikkoa vihkimyksen jälkeen. Jännittää. Toivottavasti samaan viikonloppuun ei satu vielä hautajaisiakin. Mutta todennäköisesti tulee. Ne suorastaan pelottavat.

Työkiireistä huolimatta (tai niistä palavereista johtuen) jotain on tammikuussa valmistunutkin. Suurin osa taitaa viettää aikaansa saunassa kuivumassa. Tarkemmin niistä myöhemmin, mutta tässä taas kuukauden tilastoa. Juuri ja juuri ostokset pysyivät sallituissa. Lankalaatikkosääntönihän sallivat, että lankaa saa ostaa puolet kulutetusta sekä päälle karkkilakko/laihdutuspalkinnot (karkkilakko/laihdutus = saan ostaa 100 grammaa jokaista laihdutettua kiloa ja karkkilakkokuukautta kohti).

  • Valmistuneet: 790g
  • Ostot: 400 g
  • Karkkilakko/laihdutus: 200 gr
  • Lankavaraston muutos: -190 g

Vaikka vapaapäivää vietänkin, täytyy nyt siirtyä valmistelemaan hartautta huomisaamuksi, sitä en ehtinyt tehdä viime viikolla. Tämä viikko on onneksi helpompi ja seuraava vielä enemmän. Mutta nyt töihin.