Luoja soi, eli olen maaliskuun alusta ollut pappi. Töitä se on tiennyt entistä enemmän, joten blogit ovat nyt jääneet ihan paitsioon. Jonkun verran olen neulonut, mutta pääsiäisen kiirestressiväsy toi elämäni ensimmäisen neulepläähin. Lauantainen - jo perinteeksi muodostunut - reissu Tallinnaan toi onneksi parannuksen. Reissusta kirjoitinkin pitkän jutun, joka kuitenkin hävisi jonnekin. Tässä uusi, lyhyempi versio.

Ihanat ystävät olivat hankkineet minulle valmistujaislahjan: Jukka Nevalan Vihreä rukouskirja, sammakko neuletilpehöörille, wip-tuubeja ja käsityösalkku sekä kaksi korttia (ei kuvassa), joiden tekstit oli ajatuksella valittuja. Ihania ystäviä:).

Muutkaan eivät onneksi jääneet ilman, vaan KristiinaS oli tehnyt kaikille ostoskassit, Katju silmukkamerkkejä, Arja osti neuleaiheiset pinssit (minun pinssissä lukee just one row more) ja Hanza toi tekemiään nappeja.

Kosmoskaupasta ostin neljä kerää Debbie Blissin cathayta (kaverin kesäkuussa syntyvälle vauvalle paita). Karnaluksista mukaan tarttui parit takkilangat pikkusiskoa ajatellen, tummempaa merinoa on kilo (starsky) ja vaaleampaa puoli kiloa (Garnstudiolta takki). Addeja olisin ostanu enemmänkin, mutta tyhjää oli tarvitsemieni kokojen kohdalla).

Virossahan ei voi käydä ilman, että tuo vironvilloja. Tällä kertaa löysin vieläkin upeampia värejä.

Kiitoksia kaikille hauskasta matkasta!